Poetsservice

Een doffere lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur… Hoe zorgvuldig u ook met uw caravan of camper omgaat, na verloop van tijd laat het gebruik toch zijn sporen na.
De oplossing is een complete poetsbehandeling bij De Greeff Caravan-Recreatie. U herkent uw caravan of camper daarna bijna niet meer terug. De caravan of camper straalt weer en voelt weer heerlijk fris aan. Gebleken is dat de caravan of camper daarmee bovendien in waarde stijgt. Maar poetsen is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor De Greeff Caravan-Recreatie. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw kampeermiddel verdient het!

Uw caravan of camper laten poetsen: waarom juist bij De Greeff?
Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij De Greeff kunt u de lak van uw caravan of camper laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. Het interieur laten reinigen, shamponeren, repareren, verzegelen en een geurbehandeling geven.Uw velgen herstellen en chroom- en kunststofdelen reconditioneren. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen. Wat u ook wilt laten verrichten, alles gebeurt onder goed oog voor detail. Daar zorgen goed opgeleide medewerkers voor, dat uitsluitend met professionele apparatuur werkt. Ook De Greeff voldoet aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.