Kabe Royal

Bij onze Royal is de luxueuze uitrusting standaard. Een caravan voor wie prijs stelt op de meest geavanceerde techniek en geen genoegen neemt met minder dan topklasse. Hier treft u alle uitrusting aan die de Edelsteen -serie kenmerkt, plus nog veel meer. Zo is het KABE Smart-D elektriciteitssysteem nu standaard in alle Royal-modellen.

Uitrusting

 • Bagageluik
 • Elektronisch stabilisatiesysteem, ATC (antislipsysteem)
 • Raam in de entreedeur
 • Dakraam Heki 2
 • Uitwendige lichtbalk langs de hele deurwand
 • Groot 4-pitsfornuis met oven
 • Aansluiting voor uitwendige douche
 • Handdoekendroger
 • Keuze uit drie stoffen bekledingen en drie ledercollecties (meerprijs)
 • Keuze uit drie ledercollecties (meerprijs)
 • Hoofdsteunen
 • Elektriciteitskast met uitwendige 230V / 12V aansluiting en verlichting
 • Lichtlijsten in de ramen
 • Multimediaspeler met DAB
 • Smart D elektrisch systeem
 • Draadloos oplaadpunt
 • Centrale stofzuiginstallatie
Royal 520 XL

Dit model is een Royal-variant van de Smaragd XL, een van de populairste caravans van de markt. Dezelfde indeling, met alle eigenschappen van de Smaragd, plus een aantal extra’s.

Royal 540 GLE

De Royal 540 GLE heeft een slaapkamerdeel met twee afzonderlijke bedden in de lengterichting. De slimme compacte keuken is o.a. voorzien van een ingebouwde oven.

Royal 560 GLE

Een klein handig model dat wordt gebouwd in zes verschillende Flexlineuitvoeringen, van afzonderlijke bedden in de lengterichting tot een tweepersoonsbed of een model met kinderkamer.

Royal 560 XL

Deze wat kleinere Royal is voor velen een favoriet. De Royal 560 XL heeft alle finesses van de grotere Royal-modellen, maar in een wat compacter formaat.

Royal 600 TDL

Ons kleinste model met TDL-indeling. Twee bedden in de lengterichting of een tweepersoonsbed en etagebedden en een badkamer met douchecabine die zich uitstrekt langs de hele achterwand.

Royal 600 GLE

De Royal 600 GLE biedt een scala aan mogelijkheden. Op basis van een genereus ontwerp zijn er meerdere alternatieven om de caravan zo in te richten dat hij helemaal is afgestemd op uw gezin.

Royal 600 XL

De Royal 600 XL staat voor compacte luxe. Meer ruimte dan in de kleinere 560 XL maar dezelfde fraaie uitrusting. De DXL-uitvoering biedt plaats aan een aparte douchecabine.

Royal 600 XL FK

Royal 600 XL FK met de keuken in de kop van de caravan. Het tweepersoonsbed en de badkamer bevinden zich achterin en in het midden van de caravan vindt u een ruime huiskamer.

Royal 630 TDL Tandem

De Royal 630 TDL heeft een apart slaapgedeelte met twee bedden in de lengterichting of een tweepersoonsbed en etagebedden en een badkamer met douchecabine die zich uitstrekt langs de hele achterwand.

Royal 630 TDL FK Tandem

De keuken bevindt zich helemaal voorin de caravan en de zitgroep in het midden. Achterin heeft de 630 TDL FK dezelfde indeling als de 630 TDL.

Royal 630 GLE Tandem

De Royal 630 is nu leverbaar met alle GLE-indelingen! U hebt de keuze tussen niet minder dan zes verschillende slaapoplossingen waardoor u de optimale caravan voor uw gezin kunt creëren.

Royal 740 DGDL

Een model welke een doorontwikkeling is van ons kinderkamermodel Classic 660 DGDL, is nu beschikbaar in de Royal serie! Een aparte inbouwoven in de Tec-Tower en keuken met 3-pits kookplaat met gedeelde afdekplaat is standaard.

Royal 740 DGDL Tandem

Een model welke een doorontwikkeling is van ons kinderkamermodel Classic 660 DGDL, is nu beschikbaar in de Royal serie! Een aparte inbouwoven in de Tec-Tower en keuken met 3-pits kookplaat met gedeelde afdekplaat is standaard.

Royal 740 GXL

Met een woonoppervlak van meer dan 15 vierkante meter biedt deze caravan plaats aan een woonkamer en een kleine dinette in aansluiting op de keuken.

Royal 740 TDL

In de luxueuze badkamer vindt u behalve de aparte douchecabine een grote garderobekast. Dankzij het unieke Flexline-systeem van KABE kunt u deze caravan uitrusten met vaste slaapplaatsen voor maximaal zes personen.

Royal 780 BGXL

De Royal 780 BGXL is de caravan voor het kinderrijke gezin dat kiest voor comfort. Geen wonder dat dit model in korte tijd een succes is geworden!

Royal 780 TDL

De Royal 780 TDL is het verkoopsucces onder de KABE Royal 780-modellen. U kunt kiezen tussen vier verschillende slaapalternatieven: tweepersoonsbed, dwars geplaatst tweepersoonsbed, bedden in de lengterichting of een kinderkamer.

Royal 780 TDL FK

Een caravan van KABE met een 235 cm brede keuken met panoramavenster in het voorste deel van de caravan. In de keuken vindt u een groot 4-pits gasfornuis met oven. Met een flexibel en genereus slaapgedeelte, een grote badkamer en heel veel bergruimte is dit een gezinswoning van topklasse.

Bekijk ons actuele aanbod