Satellietantenne

Oyster staat voor top-kwaliteit.
En toch staan we niet stil. Elke nieuwe ontwikkeling is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. We weten wat werkt en waar u echt lang wat aan heeft

De constructie
De hoogte van de Oyster Vision V in ingeklapte toestand is maar zo’n 17 cm (ook bij de TWIN-variant en met SKEW)! Dat komt door de slimme constructie: de gebogen vorm van de feed-arm is heel ruimtebesparend bij het opbergen. Zonder dakcontact en vrijwel geruisloos.

De besturingsunit
Het „brein” van de Oyster® is de besturingsunit, de FeatureBox. Deze maakt berekeningen en heeft een regelende functie. Bij de Vision-variant communiceert u met de FeatureBox via de bedieningsunit.
Dankzij de mobiele app kunt u de FeatureBox ook aansturen met uw smartphone. U beschikt over de belangrijkste bedieningsfuncties en kunt bijvoorbeeld de antenne ook van buiten aan- of uitschakelen, van satelliet veranderen of de systeeminstellingen laten weergeven. De FeatureBox kan dus meer en is toch slanker geworden.

Update’s en storingen
Behoorlijk vervelend als de technische karakteristieken van de satellietsignalen plotseling veranderen, u ergens in Europa op vakantie bent en opeens niets meer werkt. Vaak helpt dan alleen nog een update. Die programmeren onze technici bliksemsnel, maar moet dan wel nog worden geüpload op uw satellietantenne. Uw Oyster® ontvangt online updates via uw smartphone (of via USB-stick). Dat is geen leuk speeltje maar uiterst functioneel. De update wordt direct naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit in het systeem ingevoerd. U kunt een gratis app downloaden voor uw Oyster® , die behalve de update-functie nog een hele reeks handige opties biedt.
We informeren u bijvoorbeeld direct als we een verandering van satelliet-karakteristieken vaststellen. U weet dan de oorzaak van de storing en krijgt zo snel mogelijk een update om het probleem te verhelpen.
Uw telefoon is via de app verbonden met de Oyster® -besturing. Als er een technisch defect optreedt, kan dit meestal met de Oyster® app worden gediagnosticeerd. Deze gegevens kunnen dan worden verzonden aan de klantendienst. Gaat goed om met veranderingen
 
Aansluiting
Eén kabel is één kabel
Wanneer we praten over een „1-kabel-oplossing”, bedoelen we dat ook. Een extra stroomkabel is niet nodig. We gebruiken een speciale coaxiale kabel voor de besturing, de stroomvoorziening en de signaaloverdracht van de buitenunit.
De montage is dus maar een „minimaal-invasieve operatie“. Eén klein gaatje is voldoende. Natuurlijk komt er in de TWIN-versie een tweede coaxiale kabel bij.

  • opbouwhoogte 17 cm
  • Alleen leverbaar in 85 cm
  • gewicht oyster V: 11kg
  • GPS besturing=3D Kompas-Hellingsensor
  • Schotel/paneel klapt in bij starten voertuig.
  • Zeer snelle uitrichting
  • 12/24 Volt
  • Hoogwaardige afwerking-magnesium arm
  • Eenvoudige bediening
  • 3 jaar garantie en deskundige service