Kabe Imperial

Voor iedereen die prijst stelt op alle eigenschappen van een KABE Crown, en nog wat meer. Ons vlaggenschip, extra groot en exclusief. Alle modellen in deze serie zijn gebouwd op basis van Mercedes-Benz samen met een speciaal aangepast AL-KO chassis. De camper lijkt in veel opzichten op een personenauto wat betreft comfort en veiligheid en is volgebouwd met intelligente functies en design van de hoogste kwaliteit.

Uitrusting

 • Airconditioning woongedeelte
 • Zoneverwarming Alde
 • Centrale vergrendeling meerdere luiken
 • Doucheaansluiting in de garage
 • Hydraulische steunpoten
 • Cinderella verbrandingstoilet
 • Bed met elektrisch bestuurbaar hoofdeinde
 • Lederen bekleding
 • Twee AGM 130 Ah accu’s
 • Ecopakket met zonnepanelen, inverter en dubbele accu’s
 • Premium Sound System
 • Elektrische vergrendeling van de keuken
Imperial i810 LGB Tandem

Een camper voor wie praktisch wil reizen, met veel bergruimte en de hoogste standaard. Hij heeft veel opbergruimte onder de verhoogde bedden in de lengterichting en genereuze kasten en laden in de keuken.

Imperial i810 LQB Tandem

Een extra ruime camper dankzij de grote hoekkeuken en de vele praktische opbergplaatsen. Het grote queen-size bed, midden achterin geplaatst, en een neerlaatbaar tweepersoonsbed boven de zitgroep zorgen voor veel slaap-plaats.

Imperial i810 LT Tandem

In de volledig geïntegreerde Imperial i810 LT vindt u alles wat u nodig hebt voor een comfortabel verblijf: comfortabele bedden in de lengterichting, een prak-tische hoekkeuken, een royale zitgroep en een grote badkamer. Alles van absoluut premiumniveau.

Imperial i810 LXL Tandem

De LXL-indeling is in korte tijd een van onze absolute bestsellers geworden. Nu leverbaar met alle premiumvoordelen van het Imperial-model. Een perfecte camper voor wie op zoek is naar praktische, comfortabele oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Imperial i860 LGB Een unieke camper van absolute topklasse. Deze camper heeft een genereuze indeling die veel ruimte biedt. Een royaal bemeten keuken, toilet en douche aan de zijkanten van de camper en heel veel bergruimte.
Imperial i860 LQB

Een camper met veel ruimte dankzij een grote hoekkeuken en veel praktische bergruimte. Helemaal achterin een groot queensize bed met gedeeld toilet en douche, elk aan een zijkant van de camper. Alles van het hoogste niveau.

Imperial i910 GB

De Kabe i910 GB is een van onze grootste volledig geïntegreerde campers. Door zijn grote uitwendige bagagaluik is de grote bergruimte onder de bedden goed bereikbaar. Hiervoor zijn de bedden enigszins verhoogd in de camper aangebracht.

Imperial i910 QB

De i910 QB heeft het heerlijke grote queen-size bed helemaal achterin de camper. De elegante gebogen keuken en de goed ingedeelde zitgroep maken hem tot een echte luxecamper.

Imperial i910 T

De i910 T is de camper met een grote ruime badkamer over de volledige achterbreedte van de camper. De twee comfortabele bedden in lengteopstelling, de elegant gebogen keuken met massa”s finesses en de comfortabele zitgroep creëren een perfecte omgeving voor ontspanning.

Bekijk ons actuele aanbod