Kabe Imperial

De Imperial-serie bestaat uit een juwelencollectie in het absolute premiumsegment van de caravanmarkt. Zijn exclusiviteit straalt al af van het exterieur, glad en hoog-glanzend met een driedimen-sionale decoratie. Inwendig is de standaard van een luxueus niveau.

Uitrusting

 • Lichtmetalen velgen 17” Diamond Cut
 • Glad plaatwerk met Innovation Design
 • Airconditioning Fresh Jet
 • Alde zoneverwarming
 • Werkblad met inductiekookplaat, gasbranders en ingebouwde oven
 • KABE AutoDrain (automatische leging van het watersysteem)
 • Magnetronoven
 • Draaibaar spoeltoilet met pot van keramiek
 • Lederen bekleding
 • Bank met slide-out functie
 • KABE Premium Sound System met DAB
Imperial 560 XL

De KABE Imperial heeft het exclusieve exterieur KABE Innovation Design. De Imperial 560 XL is compact qua model maar heeft verder alle finesses van de grotere Imperial caravans.

Imperial 600 XL

In uw Imperial 600 XL kunt u kiezen tussen extra opbergruimte en de variant 600 DXL met douchecabine.

Imperial 600 XL FK

Een variant van het zustermodel 600 XL, ideaal voor culinaire liefhebbers! De keuken heeft meer ruimte gekregen door hem voorin de caravan te plaatsen, over de hele breedte.

Imperial 630 TDL Tandem

De TDL is een van de meest verkochte indelingen van KABE. Met een grote keuken, een ruime zitgroep, twee comfortabele bedden in de lengterichting of een kinderkameroplossing en met een badkamer over de volledige breedte van de caravan.

Imperial 630 FK Tandem

De keuken bevindt zich helemaal voorin de caravan en de zitgroep in het midden. Achterin heeft de 630 TDL FK dezelfde indeling als de 630 TDL.

Imperial 740 TDL

Meer ruimte dan in de kleinere 630 TDL maar met dezelfde heerlijke uitrusting. U kunt kiezen tussen vier verschillende slaapalternatieven: tweepersoonsbed, dwars geplaatst tweepersoonsbed, bedden in de lengterichting of een kinderkamer.

Imperial 780 DGLE

Een unieke caravan met toilet en doucheruimte, elk aan een zijde van de caravan. Dankzij onze Flexline-oplossingen kunt u kiezen tussen aparte eenpersoonsbedden, dubbele etagebedden en een tweepersoonsbed.

Imperial 780 TDL

De Imperial 780 TDL is er in vier basisindelingen en heeft alles wat u nodig hebt voor een comfortabel verblijf met een gevoel van ruimte.

Imperial 780 TDL FK

Een model, speciaal ontwikkeld voor wie van koken houdt! In het voorste deel van de caravan vindt u een 235 cm brede keuken met een exclusieve inductieplaat, een inbouwoven, een magnetron en een panoramavenster. Een genereuze zitkamer, een flexibel slaapgedeelte, een grote badkamer en heel veel bergruimte.

Imperial 880 B-TDL

In de standaarduitvoering zijn er vier vaste slaapplaatsen. Met een als bed opgemaakte voorgroep en dinette, biedt de caravan biedt de caravan al snel plaats aan maximaal negen personen!

Imperial 880 D-TDL

De Imperial Hacienda 880 D TDL biedt volop ruimte! Met het extra brede dwars geplaatste tweepersoonsbed en de badkamer over de volledige breedte van de caravan doet de slaapkamer niet onder voor die bij u thuis.

Imperial 880 TDL FK

Een model voor iedereen die prioriteit geeft aan koken in een royale keuken. De keuken bevindt zich hier helemaal voorin over de hele breedte van de caravan met een exclusieve inductieplaat, een inbouwoven, een magnetron en een panoramavenster. Onze 880 TDL FK biedt een zee van ruimte!

Imperial 880 TDL

In de standaarduitvoering zijn er vier vaste slaapplaatsen. U kunt kiezen tussen vier verschillende slaapalternatieven: tweepersoonsbed, dwars geplaatst tweepersoonsbed, bedden in de lengterichting of kinderkamer.

Imperial 880 GLE

De Imperial Hacienda 880 GLE kent maar liefst zeven basisindelingen. Volop keuze dus voor onze meest veeleisende klanten.

Imperial 1000 TDL

De Imperial Hacienda 1000 TDL meet niet minder dan 22 m2 en dankzij onze flexibele indelingen in het KABE Flexline-systeem zijn er nauwelijks beperkingen wat betreft het afstemmen van de inrichting op uw eigen wensen. In modeljaar 2021 kunt u ook kiezen voor de E8-indeling met een dwars geplaatst tweepersoonsbed.

Bekijk ons actuele aanbod