Team

Graag stellen wij ons aan u voor:

 

Harrie de Greeff
Harrie de Greeff
Oprichter / Eigenaar
Harrie houdt zich bezig met de dagelijkse leiding en is belast met de verkoop- en inkoop van caravans, vouwwagens en campers. Als eindverantwoordelijke zijn er diverse werkzaamheden die vervult worden binnen het bedrijf.
Cas de Greeff
Cas de Greeff
Mede-eigenaar / Algemeen Directeur
Cas is uw aanspreekpunt. Hij kan u op diverse vlakken adviseren, of het nu gaat over inkoop als verkoop van caravans en/of voortenten. Ook op het gebied van caravan- en campingaccessoires kunt u bij Cas advies vragen.
Peter Thijssen
Peter Thijssen
Schade manager / Verkoopadviseur
Peter is verantwoordelijk voor alle uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden in de werkplaats. Tevens doet Peter de planning en is belast met de schade afwikkelingen zoals taxatie en reparatie van alle caravans.
Frank Kempkens
Frank Kempkens
Verkoopadviseur
Frank kan u adviseren en helpen. Voor zowel caravans als accessoires bent u bij Frank in goede handen.
Jolanda van de Kraats
Jolanda van de Kraats
Verkoopadviseur
Jolanda is mede-verantwoordelijk voor de verkoop van caravanaccessoires in onze shop. Tevens kan Jolanda u verder helpen bij verkoop van voortenten en of luifels. Indien de caravanverkopers drukke werkzaamheden hebben kunt u ook bij Jolanda terecht voor informatie betreffende caravans.
Gerard Willems
Gerard Willems
Shop manager
Evelien Koster
Evelien Koster
Financieel manager
Evelien is belast met de dagelijkse boekhouding en bedrijfsadministratie. Verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteuren administratie.
Richard van Luijk
Richard van Luijk
Monteur
Richard voert alle werkzaamheden uit die te maken hebben met onderhoud, reparatie en inbouw van onderdelen en accessoires. Richard heeft diverse technische opleidingen van leveranciers gevolgd en is all-round monteur.
Pascal Verheijen
Pascal Verheijen
Monteur
Theo Janssen
Theo Janssen
Floor manager
Theo is verantwoordelijk voor het exterieur van caravans bij afleveringen, Theo zorgt dat de showroom, buitenterrein en werkplaats schoon blijven. Draagt zorg voor de wettelijke afvalstromen.
Tom Giesbers
Tom Giesbers
Werkplaats Coördinator
Marthijn Roelofs
Marthijn Roelofs
Monteur
Pom
Pom
Waakhond