Schade

Schade, en nu.....

Totale schade afwikkeling doe je samen met De Greeff Caravan-Recreatie.

Wij regelen voor U:

  • Schademelding
  • Schadecalculatie
  • Schadebemiddeling
  • Schadereparatie
  • Schadebetaling

Ons bedrijf heeft een overeenkomst met ACHMEA schadeservice, wat inhoud dat wij voor de volgende verzekeringsmaatschappijen de schade aan uw caravan en camper kunnen herstellen: meestal zonder tussenkomst van een expert. ACHMEA, INTERPOLIS, EUROPEESCHE, UNIGARANT, ANWB, AVERO, FBTO, ABN-AMRO, HEMA, enz....

Kleine beschadigingen aan geprofileerde camper- en caravanwanden worden gerepareerd volgens de unieke Profile Repair of Smart Repair methode. Doordat het schade-herstel met deze reparatie-methode niet vervangt voor een nieuw exemplaar: maar deze herstelt, kan de schade op een snellere en betaalbare manier voor u uitgevoert worden. Dit is voor uw trotse bezit een goede oplossing daar er vrijwel niets gedemonteerd hoeft te worden.
Natuurlijk kunnen schades aan gladde wanden ook op deze manier gerepareerd worden.


De Greeff Caravan-Recreatie is op gebied van schaderegeling of schadereparatie, één van de toonaangevende bedrijven in de regio. Door de samenwerkende verzekeringsmaatschappijen is De Greeff Caravan-Recreatie uitgekozen de schade regeling en reparatie's uit te voeren voor hun cliënten omdat het door hun aangestelde beoordelings VIABORG heeft vastgesteld dat de Greeff Caravan-Recreatie over kennis, vaardigheid en kunde van alle merken caravans en vouwwagens om deze op vakkundige wijze te kunnen herstellen. De Greeff Caravan-Recreatie kan de gehele schade afwikkeling verzorgen. Van schademelding bij de verzekeringsmaartschappij tot en met de reparatiebetaling door de verzekeringsmaatschappij.