Satelietsystemen

Goede tijden, slechte tijden, het NOS journaal, de nederlandse sportzender, je wilt het eigenlijk niet missen.......

Om in het buitenland naar de nederlandse zenders te kijken heeft u een digitale ontvanger met schotel nodig. Deze zijn verkrijgbaar als losse sets, dat wil zeggen, er hoeft niets op uw caravan of camper gemonteerd te worden.
Wilt u eenvoudig de sateliet gevonden hebben dan kiest u voor een volautomatisch systeem, een druk op de knop en u heeft binnen enkele seconden een goed ontvangst.

Volautomatische Schotelsystemen.

Vast gemonteerd of draagbaar.


Travel Vision R6: een unieke schotelantenne op statief


De Travel Vision R6 combineert de voordelen van een volautomatisch systeem met die van een mobiel systeem. U hoeft nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten, want met slechts één druk op de knop vindt de R6 geheel automatisch de door u gewenste satelliet. Opbouw op het dak van uw caravan of camper is niet nodig, u kunt de R6 eenvoudig overal opstellen.

De R6 biedt u optimale vrijheid, u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw onder de bomen plaatsen, het systeem opstellen waar u maar wilt en genieten van uw favoriete televisie programma's.

De Travel Vision R6 is in een handomdraai op te stellen en aan te sluiten met slechts één kabel naar uw receiver. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen en is voorzien van GPS waardoor de satelliet zeer snel wordt gevonden waar u zich ook bevindt.
Prijs van dit systeem, exclusief receiver, vanaf : € 995,00.


Teleco Smart Volautomaat.

Automatische HD satellietantenne
SMART (patent aangevraagd) is een functie waarmee u nu nog makkelijker naar uw favoriete satellietprogramma’s kunt kijken.
U hoeft slechts op de ON-OFF knop op het intelligente bedieningspaneel te drukken en een programma op de satellietontvanger of de satelliettelevisie in te stellen. De antenne gaat automatisch omhoog en richt zich uit op de satelliet via welke het ingestelde programma uitgezonden wordt.
Als u van zender verandert controleert het SMART systeem onmiddellijk via welke satelliet het programma uitgezonden wordt en richt de antenne automatisch binnen een paar seconden op die satelliet.
De FlatSat Easy SMART is compatibel met alle satellietontvangers en televisies met DiSEqC functie (Canal Digitaal, TV Vlaanderen, etc.) en met name met alle 2014 modellen van TELECO.
Met het nieuwe intelligente bedieningspaneel (patent aangevraagd) kunt u uw antenne slechts met 2 knoppen bedienen:
• Met de ON-OFF knop kunt u de antenne inschakelen en de zoekfunctie van de gekozen satelliet starten of de antenne laten zakken en uitschakelen.
• De SAT knop wordt gebruikt om één van de 10 satellieten te kiezen die in het geheugen staan (Astra 19, Hot Bird, Astra 23, Astra 4, Eutelsat 5W, Astra 28, Thor, Hispasat, Turksat, Internet).
• Het paneel is voorzien van een grafisch OLED display om alles wat door de antenne gedaan wordt weer te geven en met automatische uitschakeling na enkele seconden aan het einde van elke activiteit.

LEVERBARE MODELLEN

 

FLATSAT CLASSIC SMART 65
OPTIE - TWIN voor 2 ontvangers
 

 

63,5 x 69 cm

 

FLATSAT CLASSIC SMART 85
OPTIE - TWIN voor 2 ontvangers
 

 

85 x 78 cm

De FLATSAT CLASSIC SMART bestaat uit:
1 Externe satellietantenne
1 Besturingseenheid DVB-S2 inclusief kabels
1 Intelligent bedieningspaneel

Besturingseenheid DVB-S2 HD
• Stroomvoorziening: 12 Volt (10-15 Vdc)
• Max. verbruik: 3,2 A
• Afmetingen: 136x198x62 mm
• Gewicht: 980 g

Klik hier om naar de site te gaan van Teleco schotelsystemen en airconditioners
 


 

Welke schotel diameter heeft u nodig?