Inbouw

Inbouw

Het monteren van accessoires aan of op uw caravan vereist een gedegen kennis van het te monteren c.q. vervangen produkt en natuurlijk is het belangrijk dat onze monteurs de caravan, camper en/of vouwwagen kennen. Doordat onze monteurs diverse opleidingen, cursussen en workshops hebben gevolgd en met regelmaat worden uitgenodigd voor bijscholing door leveranciers, blijft de kennis op een hoog peil. Vandaag de dag is dit ook nodig. Veel van de nieuwe electrische produkten die gemonteerd worden, zijn niet meer zo eenvoudig. Denk hierbij aan satelietssystemen, airconditioning en caravanmovers. Deze moeten worden aangesloten aan de stroomvoorziening van de caravan, camper en/of vouwwagen. Caravans en campers worden meer voorzien van een 12 volt systeem dat ook nog eens self-supporting moet zijn.

Movers.

Momenteel zijn er diverse merken en uitvoeringen movers (caravan-rangeersystemen) verkrijgbaar. Van handbediende movers tot aan volautomatische hydraulische movers (caravan-rangeersysteem) Onderstaand vindt u de merken en uitvoeringen.
Klik hier voor meer informatie.

Airconditioning.

Er zijn 4 merken die wij in ons pakket hebben voor in te bouwen airconditioning. U kunt de airco op het dak of in de caravan laten monteren (bankairco).
Tevens is er een mogelijkheid om deze in plaats van uw huidige kachel te monteren.
Klik hier voor meer informatie.

Fietsdragers.

De fietsen mee op vakantie is geen overbodige luxe meer. Fietsdragers op de dissel en achterop de caravan, disselsteunen die u op de dissel kunt monteren zodat de fietsdrager tijdens de reis op de dissel staan, en als u met de auto ergens heen gaat, kunnen de fietsen op de trekhaak van de auto mee.
Klik hier voor meer informatie.