Financiering

 

Productinformatie

Algemeen
Het CaravanDreams Concept is een nieuwe betaalvorm, speciaal ontwikkeld voor de caravan en de eigenaar daarvan. Met dit concept kunnen alle caravanmerken en -modellen worden gekocht en betaald. Zowel nieuwe als gebruikte caravans. Zowel voor de beginnende caravanliefhebber, als voor de wat meer ervaren caravanliefhebbers, met wat meer kilometers achter de rug. In feite voor alle caravan eigenaren die op een verantwoorde wijze met hun caravan en dus hun bezit om willen te gaan.

Voor meer informatie klik hier.


Ribank N.V is specialist in de automotivesector en onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een onderdeel van de Franse multinational
Crédit Agricole S.A., een van de grootste banken ter wereld. Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 30095283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Daarnaast is Ribank lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland(VFN).

Financieren op maat
Financieren op maat staat bij Ribank centraal. Wij kijken en denken verder dan alleen het financiële plaatje. U wilt toch ook eerlijk advies, passende oplossingen en voldoende financiële reserve behouden om aangenaam te kunnen leven?
Met onze interessante financieringen, verzekeringen en concepten bent u verzekerd van een op maat gesneden aanbieding. Onze adviseurs houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren, mogelijkheden en omstandigheden. Daarbij wordt ook niet vergeten dat u na verloop van tijd weer toe bent aan een nieuwe auto, motor, caravan en/of andere zaken. 

Voor een aanvraag - informatie klik hier.