E & P levelsysteem

LEVELSYTEEM CARAVAN; SNEL WATERPAS!
> AANKOMEN > VLAKSTELLEN > VAKANTIE

U kent ze wel. Die mensen die relaxed met hun caravan aan komen rijden op de camping, een lekker plekje uitzoeken en nog voor u er erg in heeft aan een verfrissend drankje zitten. Bent u volgend seizoen ook zo iemand?

Het E&P automatisch levelingsysteem elimineert rugbrekende taferelen tijdens het handmatig waterpas en stabiel zetten van uw caravan.Het systeem zorgt er voor dat u na aankomst op een camping, binnen een mum van tijd uw caravan waterpas en stabiel zet doormiddel van één druk op de knop.

SNEL HORIZONTAAL
Horizontaal door op de knop te drukken: het E&P Levelsysteem stelt uw caravan in slechts twee minuten volautomatisch vlak. Uniek bij het E&P Levelsysteem: de zes hydraulische steunen zijn via een montageplaat verbonden met het chassis van het voertuig. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit.

› Moeiteloos vlak door op de knop te drukken
› Volautomatische niveaucompensatie
› Stabiele en vibratievrije stand
› Goede prijs-kwaliteit-verhouding

EENVOUDIG
De bediening gebeurt via een bedieningspaneel binnen in de caravan.
Het systeem heeft 2 bedieningsmogelijkheden:
De hydraulische steunen kunnen volledig automatisch aangestuurd worden oftewel u stuurt de steunen semi-automatisch aan via handbedieningsmodus, dan gebeurt dit paarsgewijs aan elke zijde vd caravan.
Daardoor wordt er torsie van het chassis vermeden.
 
Het totale systeem bestaat uit: 2 hydraulische as-steunen, 4 hydraulische uitdraaipoten, hydraulische pomp, besturingsunit en bekabeling.
De prijs, inclusief btw én montage zal circa € 3.175,00 gaan bedragen. (afhankelijk van onderstel en caravan)


NIEUW! NIEUW! NIEUW! E&P levelsystem Caravan Compact
E&P Hydraulics is een jonge dynamische organisatie, die graag meegaat in de ontwikkelingen van deze moderne tijd.

Daar waar de markt erom vraagt ontwerpen wij steeds nieuwe producten. Met trots presenteren wij dan ook ons allernieuwste systeem voor caravans, het E&P caravan levelsystem “Compact” dat komend najaar op alle belangrijke beurzen (ook internationaal) gepresenteerd zal gaan worden en vanaf januari 2012 te bestellen is.

"Beslist een waardevolle aanvulling op uw kampeerbeleving!"

Met gemak kamperen
E&P maakt kamperen leuker, maar bovenal eenvoudiger (lees: minder belastend).
Waar veel kampeerders tegenop zien is het tillen van de caravan om die waterpas te kunnen stellen. Dit gebeurt veelal met zgn. krikjes onder de midden-as, om daarna de voor- en achtersteunen uit te draaien.
In andere gevallen begint men meteen met de voor- en achtersteunen uit te draaien met het risico van “doorknikken” in het midden van de caravan.

 

Hoe werkt het ?
Met ons nieuwe systeem behoort dit in ieder geval tot het verleden.
Onder de middenas van de caravan worden twee hydraulische as-steunen aangebracht die vanaf het bedieningspaneel aangestuurd worden, net zolang totdat de caravan waterpas staat. In tegenstelling tot het volautomatische 6-steunssysteem bepaalt ú wanneer de caravan waterpas staat, middels drukknoppen. Daarna kunnen de voor- en achtersteunen handmatig uitgedraaid worden.

 

Het systeem
Het totale systeem bestaat uit: 2 hydraulische as-steunen, 4 hydraulische uitdraaisteunen met Alko Big Foots, hydraulische pomp, besturingsunit en bekabeling.De prijs, inclusief btw én montage zal circa € 3.179,00 gaan bedragen. (afhankelijk van onderstel en caravan)

Voor nadere informatie kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.